Cu o Asigurare bună, te poti ocupa cu încredere de viața ta!

Asigurări

Consultanta financiara, Credite, Refinantari, Biroul de Credit, Asigurari, Infiintari firme/ONG

+40 720 814 441

Consultanta financiara, Credite, Biroul de Credit, Asigurari, Infiintari firme/ONG

Consultant Financiar

O companie de asigurări vinde asigurări, iar un consultant vă găsește cea mai bună ofertă de asigurare prin compararea produselor de asigurare ale mai multor companii de asigurări.

 

Printr-o combinație de cunoștințe în domeniu, excelență tehnică și o abordare inovatoare, construim un parteneriat puternic cu clienții noștri, investind experiență, timp și reputația noastră pentru a obține rezultate excelente pe întregul lanț valoric al asigurărilor.

 

Avantajele colaborării cu

RO Finance

 

Vă asigurăm de faptul că reprezentăm întotdeauna interesul clientului și de asemenea ne asumăm intermedierea întreg procesului de achiziție a unei asigurări, oferindu-vă cele mai bune soluții.

 

Iată doar câteva dintre avantajele colaborării cu RO Finance:

 

1. Eficientizarea timpului

Pentru a obține și compara oferte de la cel puțin 10 asigurători, de exemplu, puteți da un singur telefon și beneficiați gratuit de ofertele cerute, economisind astfel timpul pe care l-ați fi consumat pentru 10 drumuri la 10 companii de asigurări.

 

2. Recomandarea și identificarea celei mai potrivite soluții pentru dumneavoastră

Spre deosebire de agentul de asigurări care trebuie să vă convingă de faptul că produsul companiei din care face parte este cel mai bun, consultanții reprezintă întotdeauna interesele asiguratului, oferindu-vă astfel cea mai bună soluție de asigurare pentru nevoile dvs.

Este mai ieftin să obțineți o asigurare prin intermediul unui consultant financiar?

În cele din urmă, tu vei decide ce este mai bine pentru tine.

E gratuit să te informezi despre viitorul tău!

Contactează-ne și te vom ajuta să identifici nevoile reale pe care le ai pe baza cărora alegem împreună cea mai bună soluție de asigurare.

Consultanta financiara, Credite, Refinantari, Biroul de Credit, Asigurari, Infiintari firme/ONG Este mai ieftin sa obti o asigurare prin intermediul unui consultant financiar.

RĂSPUNDERE CIVILĂ

AGRICOLE

ACCIDENTE DE PERSOANE

POLIȚE IMM

RISC FINANCIAR

RĂSPUNDERE CIVILĂ PROFESIONALĂ

PIERDERI FINANCIARE

CĂLĂTORIE

SĂNĂTATE

VIAȚĂ

AUTO

CASA

Asigurări pentru persoane fizice

Asigurări pentru persoane juridice

     Când a fost ultima dată când ți-ai găsit mașina zgâriată în parcare? Dar ai asigurat-o pentru astfel de evenimente, nu-i așa?  Vezi tu, asta e chestia cu asigurările - le cumpărăm pentru a ne proteja în avans în cazul în care se întâmplă ceva ce nu ne-am putea permite să acoperim.  Dacă nu o folosim niciodată, suntem recunoscători, iar dacă trebuie să o folosim, suntem la fel de recunoscători.  Oricum ar fi, asigurarea ne oferă atât protecție, cât și liniște sufletească.

"Nu mi se va întâmpla mie"

Consultanta financiara, Credite, Refinantari, Biroul de Credit, Asigurari, Infiintari firme/ONG

Consultanță în vederea alegerii produsului de asigurare

    Oare credeai că domeniul asigurărilor este legat exclusiv de polița RCA?

Ei bine, nu! Acest domeniu este atât de vast încât alegerea contractului de asigurare potrivit nevoilor tale poate să fie la fel de complexă precum alegerea unei locuințe, a unei mașini sau a unei vacanțe în concediul de vară.

     

    În aceste zile, majoritatea dintre noi concurează pe un teren de joc atunci când vine vorba de produse și prime în domeniul asigurărilor. Ne propunem să fim partenerii tăi într-o colaborare bazată pe profesionalism și încredere reciprocă.

 

    Noi analizăm cât de adecvate pentru tine sunt asigurările existente pe piață și facem recomandări în legătură cu produsele și primele de asigurare aferente acestora. De la noi nu cumperi o simplă foaie de hârtie, ci ai convingerea că bunurile și sănătatea ta vor fi protejate exact atunci când vei avea nevoie.

Copyright © 2022 by RO Finance | All Rights Reserved

"Toată lumea are un vis. Iar al nostru este să vă ajutăm să-l realizați pe al vostru"

Consultant Financiar

Frunză Roxana Rodica

+40 720 814 441

București

CONTACTAȚI-NE